Beste eerstejaars Phocaan,

Wordt u ook zo moe van het eeuwige regelen van stuurtjes voor trainingen? En het altijd maar afspraken moeten maken met uw ploeg en coach? Bent u ook lid geworden van Phocas voor het roeien en de gezelligheid, zonder het geneuzel van deze randzaken? Speciaal voor mensen zoals u organiseert HRD Elias in samenwerking met de Corowcie het Roeien in de 8+.

Daarbij bieden wij u:
– Een coach met meerdere jaren wedstrijdroei- en wedstrijdcoachervaring
– Een ervaren stuur
– Twee ex-wedstrijdroeiers als slagenpaar die het ritme van de boot bepalen

Hiermee willen we u laten proeven wat roeien écht inhoudt. We willen ambities aanwakkeren en het roeien weer leuk maken. U zit met vijf andere eerstejaars in een 8+ met twee wedstrijdroeiers en een ervaren stuur. Een paar dagen voor de training krijgt u de opzet van de training doorgestuurd. Het enige wat we van u verwachten is dat u rond de aangegeven tijd omgekleed in de loods staat. Vanaf dan nemen wij het over en hoeft u enkel te roeien. In de bijlage vindt u het team dat betrokken is bij dit project.

De trainingen zullen plaatsvinden iedere dinsdag en donderdag van maart om 17:00u en u kunt zich vanaf nu aanmelden via abactis@hrd-elias.nl. Mochten er wijzigingen zijn dan wordt u daarvan tijdig op de hoogte gebracht.

Hoogachtend, ook namens de Corowcie,

Glen Kemps
Praeses 2e bestuur der HRD Elias

Roeien in de 8_

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.