Beste mannelijke phocaan,

Wellicht is het u al ter oren of ogen gekomen dat op 28 februari aanstaande de allereerste Elias Heerenzitting gehouden zal worden. Graag nodigen wij u en uw ploeggenoten uit om samen met ons van deze avond er een te maken die nog lang in ons allen geheugen gegrift zal staan.

Graag geef ik u een korte indruk van de essentie van de Elias Heerenzitting.

De avond zal grofweg bestaan uit drie onderdelen. Wij zullen de avond beginnen met een bierproeverij. Een aantal bijzondere en uitstekend smakende bieren zullen aan u worden voorgesteld en door u genuttigd. Nadat we genoten hebben van de verschillende bieren zal de avond vorderen en zo ook het programma. De invulling van het tweede deel van de avond zal nog even een geheim blijven, maar wij kunnen u beloven dat het menig mannenhart sneller zal laten kloppen. Het derde en tevens laatste deel van de avond zult u zich in een groots casino wanen. Een stukje Las Vegas in ons eigen Nijmegen. Dit alles onder het genot van een frisje, een biertje of een wat sterkere alcoholische versnapering.

De kosten van deze avond bedragen slechts tien euro.  Er wordt gezorgd voor hapjes en het hierboven beschreven programma. De kosten van de drank zullen zowel voor bier en fris als voor een lekkere whisky of een glas rum slecht één euro bedragen. De avond zal om 20:30 aanvangen in de grote zaal van de Villa van Schaeck. Wilt u een of meerdere kaartjes bemachtigen neem dan contact op met Raph Dijkstra  via raphdijkstra@live.nl

Wij hopen u deze avond in grote aantallen te mogen verwelkomen.

Hopend u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,
Jens van den Boogaard, Ab Actis h.t. der H.R.D. Elias
Raph Dijkstra, Hoofd Heerenzittingcie
Heerenzitting poster foto theo
Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.